Tuesday 10 July 2012

Картички за Ем!

Поводът!

 

Някои от вас знаят, други не, но прекрасната Ем от Двете Елши се сдоби с дъщеричка. Намерих това за чудесен повод да направя нещо, което отдавна планирам: предизвикателство с награди!

Условията!

Направете картичка за Ем по повод щастливото събитие. Не се чувствайте ограничени от каквото и да било. Единственото условие е да посветите картичката на Ем и малката Елица.

Ще дам две награди: едната, изтеглена на случаен принцип сред участниците, а втората за картичката, която ми хареса най-много. Изборът очевидно ще е субективен, така че не искам да чувам протести! :) В този ред на мисли, можете да участвате с до 2 картички, за да се даде равен шанс на всички.

Наградите!

Първата ще е ваучер за 10 лв. пазаруване от магазинчето на Двете Елши. Искам да отбележа изрично, че играта не е спонсорирана от тях, просто това едно от любимите ми места в София, със сигурност най-любимото ми магазинче за пазаруване на материали за картички и всеки, който е бил там и се е запознал с Рали и Ем ще разбере перфектно какво имам предвид.

Втората награда обещавам да снимам в най-скоро време. Ще предсталява различни листа картия 6х6 инча (поне 15 бр.), панделки, цветя за декорация и разни други дреболийки :)

Ако имате някакви въпроси, не се колебайте да ми пишете.

Срок за участие: 1 август 2012 г.

Вдъхновето творене и много усмивки от мен!

5 comments:

  1. Мира, адмирации за идеята! Аз бях решила да направя картичка за повода така или иначе. Днес, картичката вече е факт, но ще я публикувам по-късно за да мога да я занеса в магазинчето на Елшите преди това. Поздрави

    ReplyDelete
  2. Чудесна идея, Честито бебенце, на Ем,да и е живо и здраво! И аз си мислех да им пиша поздравителна картичка, и ето- ще участвам тук. То ще е по-вълнуващо да и изпратим картичките-на живо...както се прави!!
    с поздрав Пепи

    ReplyDelete
  3. Ето ме и мен, с най-добри пожелания! Картичката ще пристигне при получателите си след известно време и се надявам да и се зарадват!

    ReplyDelete
  4. Прекрасна инициатива, Мира! Надявам се скоро картичката да е при своите притежатели и да ги зарадва!

    ReplyDelete
  5. Мира, поздравления за добре измисленото и оригинално предизвикателство! Успях да се включа съсвем на финала, по точно да публикувам, защото и за това не ми оставаше време. Да са живи и здрави всички бебчета, сега като го имам у дома .....ммммм, страхотно е да се радваш на такива сладуранковци! А на Ем - невероятна красавица е - изпрати ми снимка, наистина е чаровница! И както каза мама ЕМ - дете с характер, много АРТ!

    ReplyDelete